Så kommer Googletelefonen til Danmark

Nu kommer Googletelefonen til Danmark. Den koster 3.500 kroner. Læs første danske test her.

Googlerevolutionen er ved at rykke ind i mobiltelefonerne, og nu kan Danmark for alvor være med. Den første mobil med Googles styresystemet Android er på vej til landet.

HTC bekræfter, at deres Android-mobil Magic bliver det første Android-baserede produkt på det nordiske marked:

"Vi er stolte over at kunne præsentere HTC Magic som den første Android-baserede mobil på det nordiske marked," fortæller Peter Frølund, salgs- og marketingsdirektør for Norden til ComONs søstersite Mobil.nu.

HTC Magics varemærke er den mobile internetoplevelse baseret på den medfølgende Webkit-browser, der er Android-optimeret og derfor giver hurtig og praktisk anvendelig surfing på internettet.
Den er også udstyret med populære Google-funktioner som Googles søgemaskine og Google Maps.

Herudover byder Android Market på programmer og spil inden for kategorier som shopping, kommunikation, rejser og arkade. De kan købes direkte fra telefonen.

En nyhed på telefonen er tilføjelsen af ActiveSync, der gør det muligt at udnytte alle fordelene ved Outlook, selv om man er væk fra sin pc. HTC Magic kan synkronisere kalender, e-mail og kontaktpersoner direkte fra Outlook til telefonen.

HTC vil først offentliggøre lanceringsdatoen for HTC Magic på et senere tidspunkt, men den vejledende udsalgspris er 3.500 kroner. Du kan skrive dig op til den her.

Mobil.nu's magasin Mobil har som det første danske medie anmeldt HTC Magic. Mobilen får topkarakter og anmeldelsen slutter med ordene:

"Magic er en rigtig charmerende mobil, den mest charmerende jeg har teste meget længe. Den har et lækkert lille format, men alligevel en stor og god skærm og er proppet med funktioner - og et rigtigt godt system i form af Android. Magic er bedre end iPhone 3G, men alligevel billigere. Til forskel fra Microsoft mobiler er Magic hurtig. Og til forskel fra iPhone klarer den at lave mange ting samtidig. Tager du billeder, kan et program ligge i baggrunden og overføre dem til din billedblog, uden at du mærker det, samtidig med at du skifter over til Facebook, musikafspilleren eller et andet program. Magic er måske ikke magisk, men byder på en rigtig skøn helhedsoplevelse."

Resten af anmeldelsen kan læses i Mobil nr. 4 der findes i kioskerne til i morgen.

Mobil har produceret en video om telefonen, som kan ses http://webtv.comon.dk/HTC-Magic-1.47534.html" target="blank">her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere